Élménybeszámolók

Nézd végig, hogy érezték magukat diákjaink, győzzenek meg ők!

Ezt mondják rólunk diákjaink

"Az iskolában a tanárok szuperek voltak, az órák pedig rendkívül szervezettek. Sokat tanultunk, és az egész sokkal szórakoztatóbb volt, mint itthon."
bournemouth kirándulás
"Összességében az ellátás kifogástalan, a tanárok profik, a nemzetközi csapat pedig hihetetlenül segítőkész. Soha jobbat! "
cambridge fehér épület
"Nagyon jól éreztem magam és remélem, még visszatérhetek az Egyesült Királyságba!"
Volt diákok2
"A kezdeti nehézségek ellenére minden beindult, a Business English tanfolyamon sokat tanultam, úgy érzem, többet is kaptam, mint amire számítottam."
water selfie
"Minden reggel a Costa Kávézóban kezdtem a napot, majd kényelmesen átsétáltam a  közeli okos táblával és beépített hangrendszerrel ellátott tanterembe."
CCP40475
"Meglepően kedves és segítőkész volt mindenki a suliban, a tanárok pedig sokkal lazábbak és viccesebbek, mint otthon. Az egyetlen kellemetlen élményem,hogy hidegebb volt , mint otthon. 🙁 "
Villo1
"Kicsit aggódtam a nyelvtudásom miatt de pár hónap alatt felvettem a ritmust és végül minden vizsgámat sikeresen teljesítettem."
exeter
"Jelenleg egy 12 hetes intenzív tanfolyamon vagyok túl és megszületett bennem a döntés, hogy Magyarország helyett inkább kint folytatom a tanulmányaimat."
unnamed-3
"A májusi érettségi után, szeptemberben kezdtem az iskolát, és mivel még nem töltöttem be 19-et, tandíjmentesen tanultam az Egyesült Királyságban."
weymouth water rafting

Ne maradj le semmiről, kövess minket a közösségi médián!

Scroll to top