Oxford

Oxford kiváló lehetőséget kínál a diákoknak angoltudásuk fejlesztésére. Híres egyetemei és nyelviskolái magas színvonalú oktatást nyújtanak,  a város atmoszférája pedig ideális környezetet teremt a nyelvtanuláshoz.  Az egyetemváros központja, gyönyörű történelmi épületekkel és kulturális látnivalókkal teli, így a diákok a tanulás mellett gazdag tapasztalatokat is szereznek. 

Lake School of English, OHC- Holmes Institute

Az Oxfordban található nyelviskoláink oktatási színvonala a történelmi múlt miatt megkérdőjelezhetetlen. A hagyományos módszerek alkalmazása mellett olyan környezetet teremtenek az intézmények, melyek elősegítik a tanulást és a kikapcsolódást. A Lake School of English  létesítménye nemrégiben olyan fejlesztéseket hajtott végre, mely még kényelmesebb és interaktívabb tanulási élményt biztosít a diákoknak.

 

Lake School of English a városközpontban található családias nyelviskola kitűnő választás minden korosztály számára a kezdőtől a felsőfokú szintig.

 

OHC – Holmes Unstitute közel 50 éve működő nyelviskola minden elvárásnak megfelel, barátságos légkört biztosít a hallgatóknak Oxford egyik csöndesebb részén. 

Felvehető kurzusok

Ne maradj le semmiről, kövess minket a közösségi médián!