Oxford

Oxford kiváló lehetőséget kínál a diákoknak angoltudásuk fejlesztésére. Híres egyetemei és nyelviskolái magas színvonalú oktatást nyújtanak,  a város atmoszférája pedig ideális környezetet teremt a nyelvtanuláshoz.  Az egyetemváros központja, gyönyörű történelmi épületekkel és kulturális látnivalókkal teli, így a diákok a tanulás mellett gazdag tapasztalatokat is szereznek. 

OHC- Holmes Institute

Az Oxfordban található nyelviskolák oktatási színvonala a történelmi múlt miatt megkérdőjelezhetetlen. A hagyományos módszerek alkalmazása mellett olyan környezetet teremtenek az intézmények, melyek elősegítik a tanulást és a kikapcsolódást. 

 

OHC – Holmes Institute tagjaként üzemelő, közel 40 éve működő Oxford English Center nyelviskola minden elvárásnak megfelel, barátságos légkört biztosít a nemzetközi a hallgatóknak Oxford egyik csöndesebb részén, de mégis séta távolságra a belvárostól. Egy világörökség részeként nyilvántartott  történelmi épületben működik az intézmény, mely egyedülálló atmoszférát biztosít az ide látogatóknak.

Oxford English Center

 

Felvehető kurzusok

Ne maradj le semmiről, kövess minket a közösségi médián!