Fejlődés Anyanyelvi környezetben

Amennyiben belevágsz a külföldi nyelvtanulásba, nyelvismereted rohamos fejlődésnek indul. Kezdetben lehet, hogy nem ezt tapasztalod, de hetek alatt mérhető lesz az eredmény. Ha csak rövidebb időt vállalsz (1-2 hét), a program végére magabiztosságra teszel szert, és nem lesz gondod azzal, hogy aktívan használd a nyelveket. 

Ha hosszabb távra, azaz hónapokra tervezel – angol tudásod és motivációd függvényében – elérheted a felsőfokú szintet. Az általános tapasztalat azt mutatja, hogy az anyanyelvi környezetben tanuló diákok 2 havonta képesek egy-egy szintet lépni, a Common European Framework of Reference kereteknek megfelelően. 

Hol fogod tapasztalni a fejlődést? Beszédkészség, íráskészség, hallás utáni szövegértés, olvasás utáni szövegértés, szókincs, nyelvtan, kiejtés, szófordulatok, nemzetközi szleng, általános kommunikációs készség. Mit kaphatsz még?

Önállóságot, magabiztosságot, céltudatosságot, kultúraismeretet, új kapcsolatokat és nem utolsósorban egy életre szóló élményt. Hazatérésedet követően egy érett, magabiztos fiatal leszel, aki képes megoldani az előtte álló feladatokat, legyen szó továbbtanulásról vagy munkavállalásról. Folyékonyan beszélsz majd angolul, amely hatalmas előnyt biztosít számodra, és megalapozza a jövőd!

A kurzus sikeres teljesítését követően minden hallgatónk oklevelet kap az adott intézménytől, mely igazolja a nyelvtudása szintjét. 

Egészítsd ki önéletrajzod egy elismert nemzetközi bizonyítvánnyal, amely garantált sikert biztosít későbbi tanulmányaidhoz és munkavállalásodhoz!