B.e.s.t. English

Bemutatkozás

Miért érdemes a BEST English-el nyelvet tanulni? 

Egy jól működő, megbízható csapat vagyunk, akik a személyes kapcsolatban hisznek. Minden intézményvezetőt, nemzetközi hallgatókért felelős kapcsolattartót, valamint a tanárok többségét közelről ismerjük és bátran támaszkodunk szaktudásukra. Az általunk ajánlott iskolák mind sokszorosan ellenőrzöttek és magasan a legjobbak.

Az árainkban garantáltan nem lehet csalódni, hiszen ugyanazokkal a díjjakkal dolgozunk, melyeket az oktatási intézmények közvetlenül kínálnak. Egyedi esetekben és a promóciós időszakokban a hivatalos áraknál még kedvezőbbet tudunk ajánlani. Ezen felül tapasztalatunkat, szaktudásunkat, meglévő kapcsolatainkat és hátterünket kínáljuk a külföldön tanulni vágyóknak.

Tisztelt szülők!

Minden vállalkozás mögött egy személy áll. Édesanyaként az én életcélom is az, hogy a felnövekvő generációnak a legjobb lehetőséget biztosítsam. Ezt a hozzáállást képviselve hoztuk létre a BEST-et. Szaktudásunk és személyes tapasztalatunk a garancia arra, hogy gyermekeink külföldi útja biztonságos és eredményes lesz.

Pár gondolat az alapítótól

„18 évesen, az érettségit követően lehetőségem nyílt egy évet Nagy-Britanniában tölteni, ahol megtanultam a nyelvet, megismertem a kultúrát, részese lettem egy nyitott világnak. A kezdeti nehézségeket követően kialakult egy új ételritmus, jöttek a barátok, sportsikerek, ragadt rám a nyelv, és gyorsasan elrepült a tanév. Későbbi iskolaéveimet is végigkísérte a külföldön szerzett tapasztalat, elsősorban az angol nyelv ismerete, de hasznosítottam az Angliában megszerzett általános tudást és emberi kapcsolatokat is. Szerencsésnek érzem magam, mert a felsőoktatási évek alatt sikeresen vettem az akadályokat: a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd később a Pécsi Egyetemen, illetve a Budapesti Corvinus Egyetemen. Az üzleti életben eltöltött eddigi 12 év alatt szakmai pályafutásom sikeresen ívelt felfelé az idegenforgalom, rendezvényszervezés, illetve marketing területén. Mialatt a BCE-en elvégzem a Business English Trainer szakot, eldöntöttem, hogy megvalósítom azt, amire mindig is vágytam. Segítem azokat a fiatalokat, akik vagy szülői javaslatra vágnak bele a kalandba, vagy önmaguktól éreznek késztetést arra, hogy elutazzanak egy ismeretlen országba és ott kipróbálják magukat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket a közösségi médián!

Scroll to top