B.e.s.t. English

Bemutatkozás

Miért érdemes a B.E.S.T. English-el nyelvet tanulni BELFÖLDÖN? 

Mert egy évek óta egy jól működő nemzetközi csapat vagyunk.  Az egyetlen magyar anyanyelvű tanár mellett kizárólag nemzetközi és brit oktatókkal dolgozunk. Hiszünk abban, hogy az eredményt az hozza, ha angol órán, kizárólag  angol nyelven kommunikálunk a diákokkal.  Már a legkisebbeket (3-6 évesek) is  hozzászoktatjuk ahhoz, hogy a nálunk töltött időben az idegennyelv legyen számukra a természetes. Ezáltal teremtünk egy kulturálisan színes,  nemzetközi légkört a számukra.

Célunk, hogy a közoktatásban, nyelviskolákban, illetve magántanárnál megszerzett nyelvtudást kombináljuk az anyanyelvi környezetben megszerezhető tudással.  Amellett, hogy itthon oktatjuk hallgatóinkat, arra ösztönözzük Őket, hogy külföldön tökéletesítsék tudásukat és próbálják ki magukat valós élethelyzetben. Külfüldi nyelvtanulási programunkkal számos lehetőséget kínálunk.

 

 Miért érdemes a B.E.S.T. English-el nyelvet tanulni KÜLFÖLDÖN? 

Elsősorban a személyes kapcsolatokban hiszünk, és kizárólag ajánlás útján dolgozunk.  Minden intézményvezetőt, nemzetközi diákért felelős kapcsolattartót, valamint a tanárok többségét közelről ismerjük és megbízunk bennük. Iskoláink, szálláshelyeink sokszorosan ellenőrzöttek, magasan a legjobbak és élő referenciával rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy az kiutazás eredményes legyen, az intézmények kiválasztása szoros együttműködést igényel a diák, a szülő, és a B.E.S.T. English között. A igények felmérését követően,  az ismerkedés és a célok meghatározása után, minden esetben a gyermek személyiségének megfelelő intézményt ajánlunk.  Kizárólag azt, ahol a fejlődése biztosított, és az adott körülmények megfelelőek számára. 

 

“Learning is a teasure that will follow its owner everywhere….” 

Tisztelt érdeklődők!

Küldetésünk, hogy lehetőséget biztosítsuk a felnövekő generációnak és kinyissuk számukra a valódi nyelvtanulás kapuját. 

Ezt a hozzáállást képviselve hoztuk létre a „B.E.S.T. English kül-és belföldi nyelvtanulási programját”.  A koncepció ötvözi a belföldi magán, – vagy kicsoportos – nyelvtanulást, valamint az anyanyelvi környezetben történő tanulást.

 

Pár gondolat az alapítókról...

“18 évesen lehetőségem nyílt egy évet Nagy-Britanniában tölteni, ahol megismertem a kultúrát, elsajátítottam az angol nyelvet, számos nemzetközi kapcsolatra tettem szert,  és nem utolsó sorban megszereztem első felsőfokú oklevelemet dél Anglia egyik legjobb intézményében, a Weymouth College-ban.  Felsőoktatási éveim alatt sikeresen vettem az akadályokat a Budapesti Gazdasági Főiskolán, a Pécsi Egyetemen, a Budapesti Corvinus Egyetemen, valamint a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. 

Külföldi és belföldi tanulmányaim,  az üzleti életben eltöltött több mint 20 évem, valamint a személyes tapasztalatom a garancia arra, hogy a B.E.S.T. English programja magas szinten kidolgozott és hatékony.  Az oktatásában eltöltött  éveim alatt, több száz hallgatót segítettem ahhoz, hogy stabil, magabiztos nyelvtudást szerezzen, elérje céljait és  megvalósítsa önmagát. 

Küldetésem, hogy A   B.E.S.T. English keretén belül létrehozott komplex nyelvtanulási programmal lehetőséget és hátteret biztosítsak a hallgatóknak   a kívánt nyelvtudást eléréséhez.”


Harman Dóra 

06 70 / 4364-197

 

Belföldi nyelvtanulás:

Vezető tanárnő, kurzusfelelős

“I  am, a certified educator of English language. I have two master’s degrees in English Studies, one in English Language and Literature and another one in English Studies, Postcolonial Literatures and Cultures at ELTE, as well as eight years of teaching experience at prestigious language schools. I have also worked with all different age ranges at different levels. 

Whether you want to improve your general English, business English, speaking or writing skills or prepare for specific language examinations, I can gladly help you with the process. 

                                                                                                            Adrina Kingsley