B.e.s.t. English

Bemutatkozás

Miért érdemes a BEST English-sel nyelvet tanulni? 

Egy jól működő, megbízható csapat vagyunk, akik a személyes kapcsolatban hisznek. Minden intézményvezetőt, nemzetközi hallgatókért felelős kapcsolattartót, valamint a tanárok többségét közelről ismerjük és bátran támaszkodunk szaktudásukra. Az általunk ajánlott iskolák mind sokszorosan ellenőrzöttek és magasan a legjobbak.

Az árainkban garantáltan nem lehet csalódni, hiszen ugyanazokkal a díjjakkal dolgozunk, melyeket az oktatási intézmények közvetlenül kínálnak. Egyedi esetekben és a promóciós időszakokban a hivatalos áraknál még kedvezőbbet tudunk ajánlani. Ezen felül tapasztalatunkat, szaktudásunkat, meglévő kapcsolatainkat és hátterünket kínáljuk a külföldön tanulni vágyóknak.

Tisztelt érdeklődők!

Minden vállalkozás mögött egy személy áll. Édesanyaként az én életcélom is az, hogy a felnövekő generációnak a legjobb lehetőséget biztosítsam a fejlődéshez. Ezt a hozzáállást képviselve hoztuk létre a „BEST English kül-és belföldi nyelvtanulási programját”.  A koncepció ötvözi a belföldi magán, – vagy kicsoportos – nyelvtanulást, valamint az anyanyelvi környezetben történő tanulást. Szaktudásunk és személyes tapasztalatunk a garancia arra, hogy hallgatóink- képeségük függvényében – magas szinten elsajátítják az angol nyelv ismeretét. 

Pár gondolat az alapítótól

18 évesen, az érettségit követően lehetőségem nyílt egy évet Nagy-Britanniában tölteni, ahol a kezdeti nehézségeket követően sikeresen megszereztem első felsőfokú oklevelemet dél Anglia egyik legjobb intézményében (Weymouth College), ezen felül számos nemzetközi kapcsolatra tettem szert, és nem utolsó sorban elsajátítottam az angol nyelv ismeretét.

Későbbi tanulmányaimat is végig kísérte a külföldön szerzett tapasztalat, elsősorban az idegennyelv ismerete, de hasznosítottam az Angliában megszerzett általános tudást, kultúraismeretet is. Felsőoktatási éveim alatt sikeresen vettem az akadályokat: a Budapesti Gazdasági Főiskolán, a Pécsi Egyetemen, a Budapesti Corvinus Egyetemen, valamint a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Az angol nyelv-és kultúra oktatásában eltöltött eddigi 15 év alatt számtalan hallgatónak segítettem, hogy elérje célját, megvalósítsa önmagát, és stabil, magabiztos nyelvtudását szerezzen. 

Küldetésem, hogy a BEST English által létrehozott kül-és belföldi nyelvtanulási program keretén belül biztosítsam, hogy a velünk tanulók magas szintű nyelvtudást kapjanak, amely elkíséri őket szakmai pályafutásuk során és magánéletükben egyaránt.