B.e.s.t. English

Bemutatkozás

Miért érdemes a B.E.S.T. English-el nyelvet tanulni BELFÖLDÖN? 

Mert egy évek óta egy jól működő nemzetközi csapat vagyunk.  Az egyetlen magyar anyanyelvű tanár mellett kizárólag nemzetközi és brit oktatókkal dolgozunk. Hiszünk abban, hogy az eredményt az hozza, ha angol órán, kizárólag  angol nyelven kommunikálunk a diákokkal.  Már a legkisebbeket (3-6 évesek) is  hozzászoktatjuk ahhoz, hogy a nálunk töltött időben az idegennyelv legyen számukra a természetes. Ezáltal teremtünk egy kulturálisan színes,  nemzetközi légkört a számukra.

Célunk, hogy a közoktatásban, nyelviskolákban, illetve magántanárnál megszerzett nyelvtudást kombináljuk az anyanyelvi környezetben megszerezhető tudással.  Amellett, hogy itthon oktatjuk hallgatóinkat, arra ösztönözzük Őket, hogy külföldön tökéletesítsék tudásukat és próbálják ki magukat valós élethelyzetben.

 

 

 Miért érdemes a B.E.S.T. English-el nyelvet tanulni KÜLFÖLDÖN? 

Mert egy évek óta működő, megbízható csapat vagyunk.  Elsősorban a személyes kapcsolatokban hiszünk, és kizárólag ajánlás útján dolgozunk.  Minden intézményvezetőt, nemzetközi diákért felelős kapcsolattartót, valamint a tanárok többségét közelről ismerjük és megbízunk bennük. Iskoláink, szálláshelyeink sokszorosan ellenőrzöttek, magasan a legjobbak, élő referenciával rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy az kiutazás eredményes legyen, az intézmények kiválasztása szoros együttműködést igényel a diák, a szülő, és a B.E.S.T. English között. A igények felmérését követően,  az ismerkedés és a célok meghatározása után, minden esetben a gyermek személyiségének megfelelő intézményt ajánlunk.  Kizárólag azt, ahol a fejlődése biztosított, és az adott körülmények megfelelőek számára. 

 

“Learning is a teasure that will follow its owner everywhere….” 

Tisztelt érdeklődők!

Küldetésünk, hogy lehetőséget biztosítsuk a felnövekő generációnak és kinyissuk számukra a valódi nyelvtanulás kapuját. 

Ezt a hozzáállást képviselve hoztuk létre a „B.E.S.T. English kül-és belföldi nyelvtanulási programját”.  A koncepció ötvözi a belföldi magán, – vagy kicsoportos – nyelvtanulást, valamint az anyanyelvi környezetben történő tanulást.

 

Pár gondolat az alapítótól...

“18 évesen lehetőségem nyílt egy évet Nagy-Britanniában tölteni, ahol a kezdeti nehézségek ellenére sikeresen megszereztem első felsőfokú oklevelemet dél Anglia egyik legjobb intézményében (Weymouth College). Ezen felül számos nemzetközi kapcsolatra tettem szert, és nem utolsó sorban magas szinten elsajátítottam az angol nyelvet.

Későbbi tanulmányaimat végig kísérte a külföldön szerzett tapasztalat, elsősorban természetesen az idegennyelv ismerete. Felsőoktatási éveim alatt sikeresen vettem az akadályokat a Budapesti Gazdasági Főiskolán, a Pécsi Egyetemen, a Budapesti Corvinus Egyetemen, valamint a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. A tanulmányaim, az üzleti életben eltöltött több mint 20 év, és a személyes tapasztalatom a garancia, hogy a B.E.S.T. English programja sikeres.  Az oktatásában eltöltött eddigi 18 évem alatt, számtalan hallgatót segítettem ahhoz, hogy stabil, magabiztos nyelvtudást szerezzen, elérje céljait és ezáltal megvalósítsa önmagát. 

Célom, hogy A B.E.S.T. English keretén belül létrehozott komplex nyelvtanulási programmal biztosítsam a velünk tanulóknak, hogy magas szintű nyelvtudást kapjanak, amely elkíséri őket szakmai pályafutásuk során és magánéletükben egyaránt.”

                                                                                                                                       Harman Dóra